AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından diş çekmek

Kahve falında ağzından diş çekmek

Kahve falında ağzından diş çekmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından diş çekmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da bazı sıkışıklığınız olabilir.Sinirlerinize hakim olamayarak beklenmedik durumlarda, beklenmedik şeylere aşırı öfkelenebilirsiniz.

Kahve falında ağzından diş çekmek karın artacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından saç kılı çekmek kendi şansını kendi yaratacağına, şöhret elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından sakız çekmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında ağzından ip çekmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ağ çekmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında acısız diş çekmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ön diş çekmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında üst diş çekmek refaha erişileceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir