AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek maması almak

Kahve falında bebek maması almak

Kahve falında bebek maması almak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına yorulur.

Kahve falında bebek maması almak gördüyseniz:

  • Sunduklarınız takdir görebilir.

Kahve falında bebek maması almak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğe mama yedirdiğini görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir bebeğe mama yedirmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine inanılır.

Kahve falında bebeğe mama vermek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek maması görmek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek mama yedirmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, hastalıkların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında bebek maması pişirmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek maması yemek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir