AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek maması görmek

Kahve falında bebek maması görmek

Kahve falında bebek maması görmek sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, mutluluğunun daim olacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında bebek maması gördüyseniz:

  • Belli konulara müdahale etmeniz veya bazı kişi ya da işleri yönlendirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında bebeğe mama yapmak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında bebek mama yedirmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında bebek maması yapmak eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, yeni ilişkiler kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir bebeğe mama yedirmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mama yiyen bebek görmek ibadetlerini de aksatmayacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek bebeğe mama vermek uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek maması yemek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek bebeğe mama yedirmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir