AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek maması yemek

Kahve falında bebek maması yemek

Kahve falında bebek maması yemek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında bebek maması yemek gördüyseniz:

  • Doğru etki yaratmanız durumunda fırsatlar ard arda ortaya çıkabilir.

Kahve falında bebek maması yemek çok zor zamanlar geçireceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında erkek bebeğe mama yedirmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, fırsatların heba edileceğine işarettir.

Kahve falında bebek maması pişirmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında mama yiyen bebek görmek çabalarının boşa çıkacağına, işlerinin çok iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir bebeğe mama yedirmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına delalet eder.

Kahve falında bebeğe mama yedirdiğini görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek maması hazırlamak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe mama yapmak babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir