AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek kalbi görmek

Kahve falında bebek kalbi görmek

Kahve falında bebek kalbi görmek borçlanacağına, hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek kalbi gördüyseniz:

  • Eşit paylaşımlarla da, saygı görebilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında bebek kalbi görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, mutluluktan havalara uçulacağına delalet eder.

Kahve falında kalbinden rahatsız olduğunu görmek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına yorulur.

Kahve falında kalbinin durduğunu görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalbinin kırıldığını görmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalbinin attığını görmek kişinin yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kalbini dinlemek bazı sıkıntılara düşeceğine, kırgınların barışacağına inanılır.

Kahve falında kalbi durmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kalbine dokunmak işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir