AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbinden rahatsız olduğunu görmek

Kahve falında kalbinden rahatsız olduğunu görmek

Kahve falında kalbinden rahatsız olduğunu görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, güzel huylarını terk edeceğine delalettir.

Kahve falında kalbinden rahatsız olduğunu gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.

Kahve falında kalbinden rahatsız olduğunu görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında göz rahatsızlığı görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine işaret eder.

Kahve falında cin tarafından rahatsız edilmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine delalettir.

Kahve falında rahat oturmak istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına tabir olunur.

Kahve falında rahat yatak görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin rahatsızlandığını görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında rahatsız edildiğini görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rahatsız edilmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir