AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbinin kırıldığını görmek

Kahve falında kalbinin kırıldığını görmek

Kahve falında kalbinin kırıldığını görmek eline haram para geçeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, duaların kabul göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalbinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Canınızın sıkılması sizi çok fazla endişelendirmesin.

Kahve falında kalbi kırılmak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalbinin kırıldığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına alamet eder.

Kahve falında kalbinin hızlı attığını görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, maddi durumun düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında kalbinde kurşun görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalbin elinde görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kalbini çıkarmak sıkıntı çekeceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının kalbini sökmek büyük zorluklar geçireceğine, esenlik içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kalbine bıçak saplamak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir