AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbinin attığını görmek

Kahve falında kalbinin attığını görmek

Kahve falında kalbinin attığını görmek aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalbinin attığını gördüyseniz:

  • İşarkadaşlarınızı, iş koşullarınızı, çalışma stilinizi ilgilendirenkonularda değişikliğe gidebilirsiniz.

Kahve falında kalbinin hızlı attığını görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalbinin çok hızlı attığını görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalbinin attığını görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına yorulur.

Kahve falında kalbin attığını görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalbinden kan geldiğini görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında kalbinden ameliyat olmak kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına işarettir.

Kahve falında kalbi delik görmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında insan kalbi görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir