AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek kakası görmek

Kahve falında bebek kakası görmek

Kahve falında bebek kakası görmek mutlu olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, gelirinin düşeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında bebek kakası gördüyseniz:

  • Siz mantıklı açıklamalar getirmeye çalışırken olaylar kendiliğinden iyice ateşlenebilir.

Kahve falında bebek kaka görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin kakasını yediğini görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, şansının kendisinden yana gideceğine yorulur.

Kahve falında bir bebeğin kaka yaptığını görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kakalı bebek bezi görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında kaka yapmış bebek görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebek kakası görmek sıkıntılara neden olacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına inanılır.

Kahve falında bebeğin kakasını görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek ve kakasını görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir