AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin kafasını kesmek

Kahve falında kardeşinin kafasını kesmek

Kahve falında kardeşinin kafasını kesmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine yorulur.

Kahve falında kardeşinin kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemeyi geliştirmek için yapacağınız planlar araştırma yapmayı gerektiriyor.

Kahve falında kardeşinin kafasını kesmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin kafasının kesildiğini görmek başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, iş hayatında zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşinin kafasının koptuğunu görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine işarettir.

Kahve falında kafayı kesmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi kafasını kesmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kafasını kesmek iş hayatında rahat edileceğine, gönül kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında domuzun kafasını kesmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin kafasını kesmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir