AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek kafası görmek

Kahve falında bebek kafası görmek

Kahve falında bebek kafası görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında bebek kafası gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirilebilirsiniz.

Kahve falında büyük kafalı bebek görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çift kafalı bebek görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek kafası kesmek ibadetlerini de aksatmayacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına inanılır.

Kahve falında kafasız bebek görmek hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin kafasını görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kafası olmayan bebek görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafası büyük bebek görmek her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında kafası kopmuş bebek görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir