AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafası olmayan bebek görmek

Kahve falında kafası olmayan bebek görmek

Kahve falında kafası olmayan bebek görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafası olmayan bebek gördüyseniz:

  • Geçmişte sağlığınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren bir konu tekrar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında kafası kopuk bebek görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek kafasının koptuğunu görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında erkek bebek kafası görmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına rivayet eder.

Kahve falında koca kafalı erkek bebek görmek her açıdan farklılıklar olacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına tabir olunur.

Kahve falında koca kafalı bebek görmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafası olmayan bebek görmek istediği herşeye kavuşacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin kafasını görmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kafası büyük bebek görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir