AnaSayfa / Genel / Kahve falında çift kafalı bebek görmek

Kahve falında çift kafalı bebek görmek

Kahve falında çift kafalı bebek görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, uzak bir yola gidileceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, işinden çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında çift kafalı bebek gördüyseniz:

  • Yakın çevre ilişkilerinizi geliştirmenize yardım edebilecek grup aktivitelerinde yer alabilirsiniz.

Kahve falında çift kafalı bebek görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında çift kafalı köpek görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine işarettir.

Kahve falında çift kafalı yılan görmek helal kazanca sahip olunacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çift başlı bebek görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine işarettir.

Kahve falında çift cinsiyetli bebek doğurmak aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kopmuş bebek kafası görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğinin kafasını kesmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına delalettir.

Kahve falında kafası olmayan bebek görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir