AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafası kopmuş bebek görmek

Kahve falında kafası kopmuş bebek görmek

Kahve falında kafası kopmuş bebek görmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafası kopmuş bebek gördüyseniz:

  • Romantik ya da yaratıcılık içeren iş veya ilişkilerinizi savunma konusundaki başarınız elde edeceğiniz sonucu birebir etkileyeceğe benziyor.

Kahve falında kopuk bebek kafası görmek kredi çekileceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koca kafalı bebek görmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, bir fitne çıkarmaya delalet etmektedir.

Kahve falında kafası kopmuş bebek görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına delalettir.

Kahve falında iki kafalı bebek görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalettir.

Kahve falında bebeğin kafasının koptuğunu görmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük kafalı bebek görmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek kafası görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğinin kafasını kesmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir