AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokma yediğini görmek

Kahve falında lokma yediğini görmek

Kahve falında lokma yediğini görmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, maddi çıkmazların biteceğine delalettir.

Kahve falında lokma yediğini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumların üstesinden gelebilmek için daha planlı davranmanız gerekebilir.

Kahve falında lokma yediğini görmek yeni bir işe gireceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında türbede lokma yemek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında hızır lokması görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı lokma yemek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine işarettir.

Kahve falında şerbetli lokma görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında lokman hekim görmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında lokmayı yutamamak sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında bir lokma ekmek görmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir