AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından kurt görmek

Kahve falında ağzından kurt görmek

Kahve falında ağzından kurt görmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, barış için adım atacağına, bir yandan cenaze olacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından kurt gördüyseniz:

  • Elinizi kuvvetlendirmenizi sağlayacak oldukça yaratıcı fikirleriniz olabilir.

Kahve falında ağzından kurt çıkmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından kurt çıktığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, içini açmaya karar vereceğine delalettir.

Kahve falında ağzından kurt çıkarmak sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından kurt görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü ağlar görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından et çıkarmak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi ağlarken görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzında diş olmadığını görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir