AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından kurt çıktığını görmek

Kahve falında ağzından kurt çıktığını görmek

Kahve falında ağzından kurt çıktığını görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından kurt çıktığını gördüyseniz:

  • Herşeyi iyice anlamadan ne olursa olsun harakete geçmemelisiniz.

Kahve falında ağzından kurt çıktığını görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına delalettir.

Kahve falında ağzından arı çıktığını görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın ağzından çıktığını görmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından saç çıktığını görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, küfürlü söze delalet eder.

Kahve falında ağzından diş çıktığını görmek hayattan yana yüzünün güleceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından et parçası çıktığını görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, verimli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından bağırsak çıktığını görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında ağzında kıl çıktığını görmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir