AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiyi ağlarken görmek

Kahve falında bir kişiyi ağlarken görmek

Kahve falında bir kişiyi ağlarken görmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kişiyi ağlarken gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz her konunun ayrıntılarına inmelisiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiyi ağlarken görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi ağlarken görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında bir kişiyi ağlarken görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağlayan bir kişi görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, iyi şartlara kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ağlayan kişi görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine inanılır.

Kahve falında ölen kişiyi ağlayarak görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş kişiyi ağlarken görmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayan kişiler görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir