AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından kurt çıkmak

Kahve falında ağzından kurt çıkmak

Kahve falında ağzından kurt çıkmak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, işinde itibar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından kurt çıkmak gördüyseniz:

  • Sempatikliğinizi korumalı, politik olmalı, yüzleşilmesi gereken durumlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında ağzından kurt çıkmak kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında ağzından kurt çıkarmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından kurt çıktığını görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında ağzından kurt görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından örümcek çıkmak herkesin önünde olacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından karınca çıkmak aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ağzından kan çıkmak elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına alamet eder.

Kahve falında ağzından çıkmak geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir