AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek görmeye gitmek

Kahve falında bebek görmeye gitmek

Kahve falında bebek görmeye gitmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek görmeye gitmek gördüyseniz:

  • Hemen belli cevaplar almayı beklememenizde fayda var.

Kahve falında bebek görmeye gitmek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında bebek aldırmaya gitmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında bebek görmesine gitmek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, terslik yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bebek bakmaya gitmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek ziyaretine gitmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaçıp gitmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına rivayet eder.

Kahve falında cenaze evine gitmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında londraya gitmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir