AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek aldırmaya gitmek

Kahve falında bebek aldırmaya gitmek

Kahve falında bebek aldırmaya gitmek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek aldırmaya gitmek gördüyseniz:

  • Özel bir konuyu kontrol altına alamamanız durumunda zararlı sonuçlar doğabilir.

Kahve falında bebek aldırmaya gitmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kan aldırmaya gitmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında kaş aldırmaya gitmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına delalet eder.

Kahve falında altı kirli bebek görmek insanları kıracağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine alamet eder.

Kahve falında oyuncak bebek hediye aldığını görmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine inanılır.

Kahve falında bebek elbisesi aldığını görmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek altı değiştirmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında oyuncak bebek aldığını görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir