AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek görmesine gitmek

Kahve falında bebek görmesine gitmek

Kahve falında bebek görmesine gitmek anne babanın birbirine düşeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında bebek görmesine gitmek gördüyseniz:

  • Çok uzaklardaki bir telefonla gelen bir habere sevineceksiniz.

Kahve falında bebek bakmaya gitmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek görmeye gitmek onlar adına aç insanları doyuracağına, çıkmaza düşeceğine işaret eder.

Kahve falında bebek aldırmaya gitmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında bebek ziyaretine gitmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek görmesine gitmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı işaret etmektedir.

Kahve falında kendi cenazesine gitmek üzüntü duyacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında moskovauya gitmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında amerikaya uçakla gitmek rakiplerin alt edileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir