AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek bakmaya gitmek

Kahve falında bebek bakmaya gitmek

Kahve falında bebek bakmaya gitmek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek bakmaya gitmek gördüyseniz:

  • Belli bir planınız istenilen son halini almaya başlıyor olabilir.

Kahve falında bebek ziyaretine gitmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, hayatına bakacağına alamet eder.

Kahve falında bebek bakmaya gitmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulur.

Kahve falında bebek aldırmaya gitmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek görmesine gitmek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek görmeye gitmek helal rızıklara kavuşulacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla yokuş aşağı gitmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında dershane gitmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında hacca gitmek namaz kılmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, etrafına güzel insanların dolacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir