AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum tükürmek

Kahve falında kum tükürmek

Kahve falında kum tükürmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kum tükürmek gördüyseniz:

  • Size yardım sunan veya belli konularda danışmanlık yapan kişilerin beklentileri farklı olabilir.

Kahve falında ağzından kum tükürmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine yorulur.

Kahve falında kum tükürmek rızkından olacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında diş fırçalarken kan tükürmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insanın yüzüne tükürmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işaret eder.

Kahve falında içki tükürmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balgam tükürdüğünü görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında ağızdan kıl tükürmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliye tükürmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir