AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek eli kesmek

Kahve falında bebek eli kesmek

Kahve falında bebek eli kesmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında bebek eli kesmek gördüyseniz:

  • Sonradan bazı şeyleri telafiye çalışmak istemiyorsanız daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında bebek eli kesmek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sol eli kesmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sol elini kesmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, hem işinde başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bardakla elini kesmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin elini kesmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında elini camla kesmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, daha fazla mal sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kılıçla elini kesmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir