Kahve falında abiye yakalanmak

Kahve falında abiye yakalanmak fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, başarılı adımlar atılacağına, acılarını dindireceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abiye yakalanmak gördüyseniz:

  • İşiniz, sosyal çevreniz veya kamu yararına gayretleriniz bir sonraki aşamaya taşınabilir.

Kahve falında abiye yakalanmak hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu abiye giydiğini görmek saygının hiç eksik olmayacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında abiye giydiğini görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe abiye giymek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalettir.

Kahve falında gri abiye görmek ticaretinin de bozulmayacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına delalet eder.

Kahve falında abiye para vermek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında mor renk abiye giymek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine yorulur.

Kahve falında abiye ayakkabı görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir