AnaSayfa / Genel / Kahve falında abiye bakmak

Kahve falında abiye bakmak

Kahve falında abiye bakmak büyük bir ortaklık yapılacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, kötü sözler duyacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında abiye bakmak gördüyseniz:

  • Bilginizi arttıracak seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında abiye elbise bakmak aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına delalettir.

Kahve falında abiye bakmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında abiye ayakkabı görmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abiye denemek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine işarettir.

Kahve falında toz pembe abiye giymek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında abiye hediye almak o işi canlandıracağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına işarettir.

Kahve falında siyah abiye giymek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının abiye giydiğini görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir