AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek ayakkabısı giymek

Kahve falında bebek ayakkabısı giymek

Kahve falında bebek ayakkabısı giymek işlerin çığırından çıkacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, iyi geçiminin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek ayakkabısı giymek gördüyseniz:

  • Biraz katı bir yapıdasınız.

Kahve falında bebeğe ayakkabı giydirmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğe ayakkabı giydirmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek ayakkabısı giymek istenmeyen olayların yaşanacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında yeşil ayakkabı giymek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birine ayakkabı giydirmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil renkli ayakkabı giymek fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah erkek ayakkabısı giymek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altı delik ayakkabı giymek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir