AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah erkek ayakkabısı giymek

Kahve falında siyah erkek ayakkabısı giymek

Kahve falında siyah erkek ayakkabısı giymek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında siyah erkek ayakkabısı giymek gördüyseniz:

  • Size maddi manevi borcu olan kişilere güvenebilirsiniz, yolunuzda duran kişilerden uzak durun.

Kahve falında siyah erkek ayakkabısı giymek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında siyah elbise ve ayakkabı giymek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, her şeyin yenileceğine delalettir.

Kahve falında topuklu siyah ayakkabı giymek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz ayakkabı giymek tamamen içine kapanacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işarettir.

Kahve falında birinin siyah ayakkabı giydiğini görmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında siyah bol ayakkabı giymek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, hayallerin yarıda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir