AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyle alışveriş yapmak

Kahve falında anneyle alışveriş yapmak

Kahve falında anneyle alışveriş yapmak başarısız ve mutsuz olacağına, bahtının güzelleşeceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, yetki sahibi olacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında anneyle alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • İyi huylu karakter yapınıza güvenerek sizi suiistimal ya da ihmal eden kişiler diğer yüzünüzle tanışabilirler.

Kahve falında annemle alışveriş yapmak iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, insanlardan uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında anneyle alışveriş yapmak huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına yorulur.

Kahve falında anneyle alışverişe gitmek rahat bir yaşama kavuşulacağına, bir fitne çıkarmaya inanılır.

Kahve falında amerikada alışveriş yapmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında para alışverişi yapmak yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında bayram alışverişi yapmak geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çarşıdan alışveriş yapmak onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında market alışverişi yapmak icat yapacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir