AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle alışveriş yapmak

Kahve falında ölüyle alışveriş yapmak

Kahve falında ölüyle alışveriş yapmak iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyle alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Dekoratif değişiklikler yapabilir veya taşınabilirsiniz.

Kahve falında ölüyle alışveriş yapmak asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneyle alışveriş yapmak yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinle alışveriş yapmak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elbise alışverişi yapmak maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Kahve falında çok alışveriş yapmak hak yemeyeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında para alışverişi yapmak korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında gıda alışverişi yapmak hiçbir sorun yaşanmayacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında giyim alışverişi yapmak yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, cebinin para göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir