AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğinin suya düştüğünü görmek

Kahve falında bebeğinin suya düştüğünü görmek

Kahve falında bebeğinin suya düştüğünü görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, planlarının gerçekleşeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, parasının ve malının çoğalacağına, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bebeğinin suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Tek yanlı düşünmemeniz gerekiyor.

Kahve falında suya bebek düşürmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suya düşen bebek görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, borçların hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğinin suya düştüğünü görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine inanılır.

Kahve falında bebeği suya düşürmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında bebeğini suya düşürmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin suya düştüğünü görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suya düşen bebeği kurtarmak onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bebek düştüğünü görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir