AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği suya düşürmek

Kahve falında bebeği suya düşürmek

Kahve falında bebeği suya düşürmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, zamandan da kar edeceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını rivayet eder.

Kahve falında bebeği suya düşürmek gördüyseniz:

  • Bir süredir bir yön belirlemek istediğiniz konularda çözüm yolları bulabileceğiniz ortamlar oluşabilir.

Kahve falında suya bebek düşürmek huzurlu günler geçirileceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suya düşen bebeği kurtarmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına inanılır.

Kahve falında bebeğinin suya düştüğünü görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine inanılır.

Kahve falında bebeğini suya düşürmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, iyi geçiminin devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği suya düşürmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin suya düştüğünü görmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suya düşen bebek görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, zahmete ve çileye düşeceğine delalet eder.

Kahve falında pencereden düşen bebek görmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir