AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya bebek düşürmek

Kahve falında suya bebek düşürmek

Kahve falında suya bebek düşürmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, önemli yerlere geleceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında suya bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Bitmek tükenmek bilmeyen istekleri olan kişiler sizi yorabilir.

Kahve falında bebeğin suya düştüğünü görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğinin suya düştüğünü görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine delalettir.

Kahve falında suya düşen bebeği kurtarmak rahatının her zaman yerinde olacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında suya bebek düşürmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına inanılır.

Kahve falında bebeği suya düşürmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, sevinçli haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğini suya düşürmek hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına delalettir.

Kahve falında suya düşen bebek görmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, çektiği zorlukların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksekten bebek düşürmek işini kaybedeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir