AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğini suya düşürmek

Kahve falında bebeğini suya düşürmek

Kahve falında bebeğini suya düşürmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğini suya düşürmek gördüyseniz:

  • Baız masraflar yapmanız gerekebilir.

Kahve falında suya bebek düşürmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğinin suya düştüğünü görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına delalettir.

Kahve falında suya düşen bebeği kurtarmak huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin suya düştüğünü görmek kötü günlerinin biteceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeği suya düşürmek de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bebeğini suya düşürmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, eline büyük paralar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suya düşen bebek görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek düşürmek başarılı çalışmalara imza atacağına, variyetinin her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir