AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek düştüğünü görmek

Kahve falında bebek düştüğünü görmek

Kahve falında bebek düştüğünü görmek şansının bahtının açılacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına, çok üzüntü duyulacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bebek düştüğünü gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya inatçı kişiler sabrınızı zorlayabilir.

Kahve falında bebeği düşürmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, kasasının ağırlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğini elinden düşürmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin düşerek öldüğünü görmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında balkondan bebek düşürmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına delalettir.

Kahve falında bebeği kucağından düşürmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği düşürmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşen bebeği yakalamak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnındaki bebeği düşürmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir