AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında bebeğinin öldüğünü görmek

Kahve falında karnında bebeğinin öldüğünü görmek

Kahve falında karnında bebeğinin öldüğünü görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine inanılır.

Kahve falında karnında bebeğinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Objektif ya da tararfsız olmak zorlaşabilir.

Kahve falında karnındaki bebeğin öldüğünü görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğinin karnında öldüğünü görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında karnında bebeğin öldüğünü görmek yeni bir eve sahip olunacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğinin öldüğünü görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında anne karnında bebeğin öldüğünü görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye delalettir.

Kahve falında karnında bebeğinin öldüğünü görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin karnında öldüğünü görmek modern insanlarla tanışılacağına, insanların hayır dualarını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir