AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğini gömmek

Kahve falında bebeğini gömmek

Kahve falında bebeğini gömmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğini gömmek gördüyseniz:

  • Gerçek olanla yanlış veya yalan haber birbirine karışabilir.

Kahve falında ölmüş bebeği gömmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında diri bebek gömmek tartışmalı bir işe girileceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprağa bebek gömmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına delalettir.

Kahve falında bebeği diri diri gömmek iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında bebeğini gömmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezara bebek gömmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, sevdiklerini de koruyacağına işarettir.

Kahve falında bebeği toprağa gömmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında canlı bebeği gömmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir