AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa yazı yazmak

Kahve falında toprağa yazı yazmak

Kahve falında toprağa yazı yazmak zahmete ve çileye düşeceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, yaşamına bakacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa yazı yazmak gördüyseniz:

  • Topluluklar içinde konuşmanız veya bazı konularda kendinizi ya da düşüncelerinizi savunmanız gerekiyorsa, öncelikle kendi kendinize hayran olmanız da fayda var.

Kahve falında toprağa yazı yazmak kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, bir konuda destek alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yere yazı yazmak belaya ve derde düşeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazmak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında aynaya yazı yazmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran yazısı yazmak kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuma yazı yazmak problemlerinin çözüleceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında sırta yazı yazmak hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına inanılır.

Kahve falında el yazısı yazmak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir