AnaSayfa / Genel / Kahve falında havaya yazı yazmak

Kahve falında havaya yazı yazmak

Kahve falında havaya yazı yazmak kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, şansın yaver gideceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, hayırlı işler yapacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, şen kahkahalar atacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında havaya yazı yazmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimseler içinde en sağlıklı olarak siz karar verebilirsiniz.

Kahve falında havaya yazı yazmak büyük bir başarının elde edileceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havada kuran yazısı görmek fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, hastalıkların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havada yazı görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında halıya yazı yazmak yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aynaya yazı yazmak insanların kendisine her zaman destek olacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz deftere yazı yazmak kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalemle yazı yazmak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tahtaya yazı yazdığını görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir