AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin yandığını görmek

Kahve falında bebeğin yandığını görmek

Kahve falında bebeğin yandığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına inanılır.

Kahve falında bebeğin yandığını gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da bir arkadaşınızın eşiyle olan sorunları sizi fazlasıyla meşgul edebilir.

Kahve falında bebeğin yandığını görmek saygınlığına leke sürüleceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bebeğinin yandığını görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, kafasının rahat olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bebeğin yandığını görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin yandığını görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kombinin yandığını görmek kişinin başarılarının artacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kitabın yandığını görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evladının yandığını görmek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşının yandığını görmek durulacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir