AnaSayfa / Genel / Kahve falında kombinin yandığını görmek

Kahve falında kombinin yandığını görmek

Kahve falında kombinin yandığını görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında kombinin yandığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlar, akrabalar veya komşularla ilişkilerinizde problemler yaşanabilir.

Kahve falında kombinin yandığını görmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kombi almak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerin yandığını görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde geminin yandığını görmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıların yandığını görmek makamının sürekli yükseleceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının evini yandığını görmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, hayırlı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında camii yandığını görmek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşın yandığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, zenginlik içinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir