AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitabın yandığını görmek

Kahve falında kitabın yandığını görmek

Kahve falında kitabın yandığını görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına delalettir.

Kahve falında kitabın yandığını gördüyseniz:

  • Güvenebileceğiniz kişilere yakın durun.

Kahve falında kitabın yandığını görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kitap okuyan görmek kötülerin uzaklaştırılacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına işarettir.

Kahve falında kitap yemek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, düşünmeden hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kitap okuduğunu görmek üzüntülerinin son bulacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda kitap görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dua kitabı görmek sahip olacağı malın faazlalığına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına delalettir.

Kahve falında kitap ismi görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kaplı kitap görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir