AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının yandığını görmek

Kahve falında bir arkadaşının yandığını görmek

Kahve falında bir arkadaşının yandığını görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşının yandığını gördüyseniz:

  • En karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşın yandığını görmek bir organizasyona katılacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının evinin yandığını görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının yandığını görmek fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçının yandığını görmek başarısının ve mutluluğunun artacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşlarının yandığını görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının yandığını görmek yüzünün güleceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının yüzünün yandığını görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, onların başarıları ile gururlanacağına delalettir.

Kahve falında kömürün yandığını görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir