AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğinin yandığını görmek

Kahve falında bebeğinin yandığını görmek

Kahve falında bebeğinin yandığını görmek evlatların hayırsız çıkacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına inanılır.

Kahve falında bebeğinin yandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli planlarınızın üzerinden geçmenizi veya bazı değişiklikler yapmanızı isteyebilirler.

Kahve falında bebeğinin yandığını görmek çok doğru bir yol tutulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına yorulur.

Kahve falında bir bebeğin yandığını görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin yandığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında herkesin yandığını görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bütün evlerin yandığını görmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına inanılır.

Kahve falında kendini ateşte yandığını görmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin yandığını görmek yokluğun biteceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kıyafetinin yandığını görmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir