AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişinin yandığını görmek

Kahve falında ölmüş kişinin yandığını görmek

Kahve falında ölmüş kişinin yandığını görmek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş kişinin yandığını gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı diyaloglar yeni fırsatlara neden olabilir.

Kahve falında bir kişinin yandığını görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin yandığını görmek toplum içindeki değerinin artacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ölen kişinin yandığını görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin yandığını görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kişinin yandığını görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin yüzünün yandığını görmek borçların ve dertlerin biteceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabının yandığını görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, huzurlu, mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir okulun yandığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir