AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının saçını kestirdiğini görmek

Kahve falında bir arkadaşının saçını kestirdiğini görmek

Kahve falında bir arkadaşının saçını kestirdiğini görmek gücünün azalacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşının saçını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Sizi seven veya sizinle ilgilenen birisinin desteğini ya da yardımını alabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının saçını kestirdiğini görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçını kestiğini görmek geçim kolaylığı yaşayacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşın saçını kestirdiğini görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçlarını kestirdiğini görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını saçını kestiğini görmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kazancının helal para olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşının saçını kestirdiğini görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına saç kestirmek duygularının karşılıklı olacağına, zor zamanların geride kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir