AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa kağıt gömmek

Kahve falında toprağa kağıt gömmek

Kahve falında toprağa kağıt gömmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sorunların yakında son bulacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kazancın sürekli artacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında toprağa kağıt gömmek gördüyseniz:

  • Mütecaviz davranışlarla karşılaşmanız ihtimali var.

Kahve falında toprağa kağıt gömmek her şeyin ters gideceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı insanı toprağa gömmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprağa eşya gömmek küs olduğu kişilerle barışacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa yüzük gömmek istediği başarıya kavuşacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa ceviz gömmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüğü toprağa gömmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprağa yumurta gömmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında bebeği toprağa gömmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, hasta ise iyileşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir