AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği ölmek

Kahve falında bebeği ölmek

Kahve falında bebeği ölmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği ölmek gördüyseniz:

  • Mantıklı davranmaya çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında öldürülmüş bebek görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına alamet eder.

Kahve falında bebek öldüğü görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine inanılır.

Kahve falında bebeğinin karnında öldüğünü görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek öldürmeye çalışmak parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında doğacak bebeğin öldüğünü görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, anne babanın birbirine düşeceğine delalettir.

Kahve falında hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında hamile olduğunu bebeğin öldüğünü görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında kucakta bebek ölmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir