AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek

Kahve falında hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek

Kahve falında hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, işlerinde başarılı olacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının bebeğinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, duygusal yaşamınızı veya işinizi ilgilendiren önemli başlıklarda bazı fikirleriniz iyice netleşmeye başlayabilir.

Kahve falında hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek çok sayıda borca gireceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine inanılır.

Kahve falında hamile bir kadının öldüğünü görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine işaret eder.

Kahve falında hamile kadını öldürdüğünü görmek her daim bereketli işler yapacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının öldüğünü görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile kadını öldürmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine işaret eder.

Kahve falında hamile bir kadını öldürmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine işarettir.

Kahve falında hamile kadın öldürmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının bebeğini görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir